Tarieven

Oostendorp Verhuizingen Zaandam wil u graag van dienst zijn. Voor elk budget en elke wens zoeken wij een passende oplossing.

Maar liefst een miljoen van de jaarlijks verhuizende mensen doet verhuizen tegenwoordig zelf, van de aankoop van verhuisdozen tot de huur van een busje of verhuisauto. Het merendeel hiervan zoekt echter naar een tussenoplossing. Het inpakken, transport en uitpakken van verhuisdozen wil men bijvoorbeeld zelf doen, maar de grote stukken, zoals banken en kasten, laat men liever over aan een professioneel verhuizer. Daarnaast wil men de inboedel graag goed laten verzekeren. Volgens de voorwaarden van de Èrkende Verhuizers is een verzekering die uw inboedel dekt tot een bedrag van € 100.000, bij ons verplicht. De kosten voor dit z.g.n. garantiecertificaat zijn € 45,00 inclusief BTW; voor de kleinere klussen zijn de kosten voor een verzekering € 22,50 inclusief BTW. Hierbij moet u denken aan het transport of het inpandig verplaatsen van bijvoorbeeld een grote kast of een wasmachine. (m.u.v. een piano of vleugel, daarvoor sluiten wij een garantiecertificaat af).

Een korte prijsindicatie:

  • 22 m3 Verhuisauto met laadklep/Chauffeur voor € 76,00 p/u
  • 35 m3 Verhuisauto met laadklep/Chauffeur voor € 86,00 p/u
  • 50 m3 Verhuisauto met laadklep/Chauffeur voor € 96,00 p/u
  • Ladderlift tot achtste verdieping, in combinatie met verhuisauto € 32,00 p/u extra
  • Opbouwlift tot tweede verdieping, in combinatie met verhuisauto 35/50 m3  € 32,00 p/u extra
  • Een extra verhuizer € 32,00 p/u

* bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.
   
Alle verhuisauto’s van Oostendorp Verhuizingen zijn voorzien van luchtvering, dekens en transportmiddelen. Voor het aan- en afrijden binnen een straal van tien kilometer wordt een half uur extra berekend. Buiten de regio van tien kilometer gelden de uren vanaf de loods tot terugkeer in de loods te Zaandam .

Kilometertoeslag
wordt berekend per gereden kilometer buiten de regio van 10 kilometer
Vrachtwagen 22 CBM  € 0,50  per gereden kilometer
Vrachtwagen 35 CBM  € 0,75  per gereden kilometer
Vrachtwagen 50 CBM  € 1,00  per gereden kilometer

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen:075-6179078 of via info@oostendorpverhuizingen.nl.