Het goed inpakken van uw spullen kost veel tijd. Overweeg daarom serieus om het inpakken van uw kostbare en dierbare spullen aan een Erkende Verhuizer over te laten, dan is automatisch het garantiecertificaat van toepassing. Oostendorp Verhuizingen is een Erkende Verhuizer.
Als u toch liever zelf inpakt, dan kunnen wij u adviseren op het gebied van professionele inpakmaterialen. Van goed inpakmateriaal heeft u voor, tijdens en na de verhuizing veel profijt. U kunt inpakmateriaal vinden in onze verhuiswinkel.
 
Voor informatie en advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via tel.: 075-6179078 of via  info@oostendorpverhuizingen.nl.

Goed inpakken, hier vindt u alvast wat handige weetjes

Meubels:
Gebruik etiketten die geen lijmresten achterlaten en geen schade toebrengen aan uw meubiliar. Gewone etiketten van bijvoorbeeld de kantoorboekhandel zijn niet makkelijk te verwijderen, vooral niet als ze langer op uw meubilair blijven zitten. Houdt hier rekening mee.

Dozen:
Vul de dozen tot de handgrepen. Overvolle dozen zijn niet hanteerbaar en bovendien slecht voor uw rug. Ook neemt de kans op schade met volgepropte dozen toe.
Gebruik speciale verhuisdozen met een stevige bodem. De gemiddelde bouwmarktdoos heeft een matige kwaliteit en is niet geschikt voor een veilige verhuizing.
Serviesgoed:
Speciaal inpakpapier werkt beter dan oude kranten. Oude kranten geven af op uw spullen en inpakpapier beschermt uw servies beter. U verkleint de kans op schade aanzienlijk met speciaal inpakpapier.Borden pakt u ook met speciaal inpakpapier in. Zet ze op hun kant in een doos, 1 laag per doos.Voor kopjes en glazen gebruikt u dozen met een vakverdeling. Zo kunt sneller inpakken, gaat uw servies niet schuiven en voorkomt u schade. Pak kopjes en glazen rechtop in (zoals u ze ook op tafel zou zetten).

Boeken:
Zet boeken rechtop in een speciale boekendoos, 1 laag per doos is voldoende. De rest kunt u opvullen met lichte materialen zoals kleding.

Persoonlijke spullen:
Bewaar persoonlijke en waardevolle zaken apart, bijvoorbeeld in een opvallende doos of in uw handbagage. Dan vindt u alles snel terug.Berg de favoriete knuffel en speelgoed van uw kinderen op in een duidelijke herkenbare doos. Bij de Erkende Verhuizer zijn speciale kinderdozen te krijgen. U kunt ze ook vooraf een doos laten kleuren of een leuke foto van uw kind of het speelgoed op de doos plakken.Bewaar sleutels in een sleutelzakje of sleuteldoos zodat u ze snel terugvindt.