Als u voor een korte of lange periode uw spullen op wilt slaan, omdat u bijvoorbeeld nog geen nieuw huis heeft of omdat uw huis wordt gerenoveerd, al dan niet in combinatie met een verhuizing, dan bent u bij Oostendorp Verhuizingen aan het goede adres. Wij zijn een Erkende Verhuizer en hebben opslagvoorzieningen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van brandveiligheid en inbraakpreventie. Uw spullen zijn dus schoon, veilig en warm opgeborgen.

Wij bieden een professionele oplossing voor al uw opslagwensen tegen een gunstig tarief, afhankelijk van de kwetsbaarheid, waarde en omvang van de goederen. Informeer bij uw inboedelverzekeraar hoe het met de dekking zit van uw opgeslagen goederen. Wij kunnen indien u dat wenst, een aanvullende verzekering voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat uw spullen, ook al staan ze niet in uw eigen huis, toch goed verzekerd zijn.

Bij het opslaan van uw spullen is het belangrijk dat u werkt met speciaal geschikt inpakmateriaal, ook verkrijgbaar in onze verhuiswinkel.

Voordelen van containeropslag geregeld door Oostendorp Verhuizingen

  • Uw container wordt vakkundig ingeladen door gediplomeerd personeel met ruime ervaring en kennis.
  • De container wordt bij u thuis verzegeld, zodat u zeker weet dat er niemand aan uw spullen kan komen.
  • Onze containerauto is rondom luchtgeveerd voor een tril- en schokvrij transport.
  • De container wordt van de auto opgetild of geplaatst met een computergestuurde kraan.
  • Uw inboedel wordt op een constante temperatuur en luchtvochtigheid gehouden.
  • Het garantiecertificaat dekt alle mogelijke schade tijdens het transport.
  • Geen stof, vuil of vocht op uw kostbare meubels en inventaris.
  • Vaste maandelijkse kosten en duidelijkheid op uw rekening.
  • Snelle levering en vakkundig uitgepakt op uw nieuwe adres.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.

Opslag van uw verhuisgoederen

Als uw verhuisgoederen tijdens de verhuizing of gedurende een langere periode worden opgeslagen, zijn de Algemene Voorwaarde Bewaarneming Verhuisgoederen 2006 van toepassing. Oostendorp Verhuizingen zal u informeren over deze voorwaarden en wat u kunt doen om uw inboedel goed te verzekeren. Bij inbewaarneming van uw verhuisgoederen als onderdeel van een verhuizing binnen Nederland zijn uw verhuisgoederen automatisch de eerste 30 dagen verzekerd voor een maxium van € 100.000. Als u goederen in bewaring geeft zonder dat er sprake is van een binnenlandse verhuizing of de opslagperiode duurt langer dan 30 dagen, dan moet u over de verzekering goede afspraken maken.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 075-6179078 of via info@oostendorpverhuizingen.nl.