Ons verhuisbedrijf  is in 1969 opgericht door J.L. Oostendorp; eerst onder de naam van Mini Expediteur. Indertijd werden er transporten en opslag uitgevoerd voor klanten in Amsterdam. Het bedrijf was toen gevestigd aan het Entrepotdok in Amsterdam en vervoerde dagelijks moderne Italiaanse meubels naar klanten en bedrijven in Nederland. Ook werd het regelmatig gevraagd voor het vervoeren van stands voor beurzen van Honig in de RAI.  Nachts werden er pallets gereden voor de Telegraaf in Zandvoort en Amsterdam.

De verhuizingen (vnl. in Amsterdam) kwamen in die tijd nog niet echt op gang, maar samen met de transporten en de beurzen was het een leuke afwisseling. De meeste verhuizingen in Amsterdam gingen in die tijd nog gewoon met touw en blok.

 

 

 

Toen de verhuizingen echt begonnen te lopen en de transporten steeds minder werden, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij de organisatie van Erkende Verhuizers. Er werden speciale verhuisopleidingen gevolgd en er werd nieuw materiaal gekocht (ladderlift, nieuwe vrachtwagens e.d.) om aan alle strenge eisen te voldoen.

 

 

 

 

In maart 2016 is de licentie voor aansluiting bij de Erkende Verhuizers na de herbeoordeling door de stichting Vianorm/ Dekra weer voor 3 jaar gewaarborgd. Zo weet u dat wij voortdurend onder controle staan van de brancheorganisatie. Op deze site vindt u een overzicht van de controlerende functie van Vianorm/Dekra.