Om verhuizen met een Erkende Verhuizer voor iedereen mogelijk te maken, worden er de laatste tijd steeds meer constructies verzonnen om de kosten laag te houden. Wij van Oostendorp Verhuizingen willen daar niet in achterblijven. Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden om uw verhuizing goedkoper te maken.

 

Verhuizen voor een vaste prijs

Er wordt met u een afspraak gemaakt wanneer de verhuizing kan worden opgenomen bij uw thuis; u ontvangt daarna via bij voorkeur via email, maar het kan ook via de post, een offerte wat de kosten zijn. Dit alles is geheel vrijblijvend. U kunt de offerte op uw gemak bekijken en bij eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

Verhuizen volgens uurtarief

U huurt een auto met chauffeur van ons in en betaalt volgens een uurtarief, de aan- en afrij-kosten worden in het uurtarief meeberekend.

Dit type verhuizing is erg interessant als u zelf (en eventueel familie en vrienden) ook meehelpt. Zo heeft u toch de zekerheid van een Erkend Verhuizer en bepaalt u zelf uw budget.

Verhuizing via de website met onze Verhuiscalculator

U vult uw gegevens en het aanrtal spullen in op de verhuiscalculator. Vervolgens krijgt u via email een offerte teruggestuurd.

Let op dat wat u heeft opgegeven bepalend is voor de prijs; heeft u meer of minder spullen dan wordt de prijs daarop aangepast. Een prijs op basis van de Verhuiscalculator is altijd gebaseerd op regie