Bij een Erkende Verhuizer krijgt u als klant waar voor uw geld. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit. Zij moeten voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Alle aangesloten verhuizers worden elke 3 jaar getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door Dekra. Deze eisen zijn vastgelegd in een reglement, opvraagbaar bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

Bij de Erkende Verhuizer is uw inboedel volgens het verplichte garantiecertificaat verzekerd tot een bedrag van € 100.000, verzekerd op basis van nieuwwaarde. Het Garantiecertificaat geldt tevens als de verzekeringspolis. De verzekeringsvoorwaarden kunt u nalezen in de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen 2015

Bekijk hoe onze klanten ons waarderen

De online verhuiscalculator
Hier kunt u een online offerte aanvragen. U vult in of het om een particuliere of een zakelijke verhuizing gaat en welke en hoeveel spullen u wilt verhuizen (onderverdeeld per ruimte in huis of op kantoor). Bij de laatste stap vult u uw gegevens in en krijgt u uw persoonlijke prijsopgaaf via email of desgewenst via de post toegezonden.

Oostendorp Verhuizingen is actief in verhuizingen van senioren, pianovervoer, opslag in containers, kluistransporten, interne verhuizingen, schoolverhuizingen en particuliere verhuizingen.
Onze specialiteit is het inpakken van al uw meubels en kostbare en kwetsbare huisraad in verhuisdekens en sealplastic of speciaal daarvoor bestemde hoezen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen met de grootste zorg worden getransporteerd.
Senioren krijgen bij ons korting op de verhuisprijs, zodat de kosten een stukje lager zijn.

Voor bedrijfsverhuizingen werken wij vrijwel altijd volgens een uurtarief, zodat de kosten overzichtelijk blijven. Bij de factuur ontvangt de klant een werkrapport van wat er op de dag is gedaan aan werkzaamheden, zodat hij exact weet wat er die dag is gebeurd; vooral als het om meerdere dagen gaat, is een goed overzicht onontbeerlijk.

Met schoolverhuizingen is het van belang dat alles op tijd word overgebracht, zodat iedereen goed kan doorwerken en de klassen weer snel kunnen worden ingericht. Soms helpen de leraren zelf mee met inpakken en herplaatsen, maar wij zijn flexibel in de vorm van verhuizen. Vaak worden er schoolspullen op de gang neergezet, omdat er nog iets aan het lokaal moet gebeuren. Ook de lerarenkamer moet soms nog voorzien worden van apparatuur en dergelijke.

De losse opslag, verhuismaterialen, liften en de verhuiswagens zijn in Westknollendam gesitueerd.
Voor de opslag van containers hebben wij een vrachtwagen, waarvan de laadbak kan worden afgezet door deze op poten te plaatsen zodat er een zeecontainer op past.
Oostendorp Verhuizingen heeft opslagvoorzieningen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van brandveiligheid en inbraakpreventie. Uw spullen staan dus schoon, veilig en warm opgeborgen. Onze containeropslag bevindt zich in Haarlem.
Verhuizingen opslaan in zeecontainers lijkt duur maar heeft veel voordelen ten opzichte van tijdelijke opslag in bijv. een opslagbox. De spullen hoeven slechts eenmalig te worden in- en uitgeladen, wat dus geen onnodige kosten en risico’s met zich meeneemt. Dit soort opslag is populair voor bijvoorbeeld een verbouwing, herstel aan uw woning of een verhuizing naar een nieuwe woning die pas later wordt opgeleverd.
Voor losse opslag van bijvoorbeeld een kast of een piano kunt u ook bij ons terecht; we berekenen de prijs per m³ per dag.

Piano- of vleugeltransport komt op regelmatige basis voor, ook voor de opslag van uw piano kunnen wij zorg dragen. De de- en montage en het transport van een vleugel is echt een vak apart, daar moet een specialist aan te pas komen; bij ons bent u ook daarvoor aan het juiste adres.

Interne verhuizingen verzorgen wij ook graag voor u. Indien gewenst, werken wij ook met hoogwerkers of heftrucks om stellingen hoog op te bouwen of af te breken. Ook gehele magazijnen of productiestraten vervoeren, archieven verplaatsen of kantoren leeghalen, wij staan voor u klaar. Wij gaan niet naar huis vóór u als klant tevreden bent.

Budgetverhuizingen zijn zeker in deze tijden erg populair. Mensen die zelf het grootste deel van hun verhuizing willen verzorgen om te kosten te drukken, maar toch de hulp van de vakman willen, kunnen bij ons een auto met chauffeur/verhuizer(s) huren, met of zonder verhuislift. Dit alles voor een uurtarief, zodat u zelf uw budget kunt bepalen.

Ladderlift verhuur wij hebben hiervoor 3 liften in ons bedrijf: onze ladderlift kan tot 26 meter hoogte met een maximum laadvermogen van 400 kg. De andere lift is een elektrische opbouwlift en deze is gemaakt om tot de 2e verdieping te kunnen gaan; deze heeft een max. laadvermogen van 200 kg. Deze laatstgenoemde lift kan buiten en binnen worden opgebouwd en is elektrisch aangedreven.

Een machineverhuizing gebeurt meestal met behulp van een heftruck of hijskraan. De voorbereiding, het losmaken en transport-klaar maken van de machine wordt volledig door ons verzorgd. Ook het transport over de weg of de opslag in onze containers behoort tot de mogelijkheden.

Collegiale hulp voor andere verhuisbedrijven bieden wij regelmatig in de gehele regio. Wij zijn inzetbaar in vele vakgebieden; u kunt ons inhuren voor het besturen van verhuiswagens of heftrucks, voor de- en montage, handyman-service bij eender welk type verhuizing, particulier, bedrijfs- of schoolverhuizingen, wij helpen u graag een handje mee.


We kunnen u door heel Nederland verhuizen, af en toe verhuizen we ook naar het buitenland. Onze meeste activiteiten spelen zich af in:

Aalsmeer
Alkmaar
Almere
Almere
Amstelveen
Amsterdam
Amsterdam Zuidoost
Assendelft
Badhoevedorp
Beverwijk
Broek in Waterland
Castricum
Cruquius
Edam
Egmond
Haarlem
Heemskerk
Heilo
Hoofddorp
Hoofddorp
Hoorn
Koog a/d Zaan
Krommenie
Landsmeer
Middenbeemster
Monnickendam
Muiden
Nieuw Vennep
Oostzaan
Purmerend
Uitgeest
Utrecht
Volendam
Volendam
Westzaan
Wormer
Wormerveer
Zaandam
Zaandijk
Zaanstad
Zuidoostbeemster