ICT-apparatuur maakt tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel uit van een bedrijfsverhuizing.
Vaak wordt de gehele verhuisplanning afgestemd op de verhuizing van de ICT.

Oostendorp Verhuizingen heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het verhuizen van ICT-apparatuur en werkplekken.
De onderstaande services zijn een kort overzicht van mogelijkheden.

Services en aandachtspunten op ICT-gebied

Af- en aankoppelen van de ICT
Wij kunnen voor u zorg dragen voor het deskundig verwijderen van alle bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards, muizen en overige randapparatuur. Dit geldt ook voor het afkoppelen van faxapparaten en telefoontoestellen. Het transport-klaar maken van de goederen wordt gedaan door ze ofwel in te pakken in dekens en seal-plastic, ofwel in speciaal daartoe ontwikkeld inpak-materiaal. Na de daadwerkelijke verhuizing (of inpandige verplaatsing) zorgt meestal de ICT-dienst ervoor dat alle apparatuur weer op de juiste wijze wordt aangesloten.

Bekabeling wegwerken
Bij een ICT-verhuizing heb je te maken met grote hoeveelheden data- en systeembekabeling. Deze enorme bossen kabels moeten weer worden weggewerkt. Laat daarom uw bekabeling door ons wegwerken.

Inventarisatie ICT-apparatuur
Een verhuizing is vaak hét moment om eens te kijken wat er nu werkelijk aanwezig is op het gebied van hard- en/of software. Een inventarisatie geeft u de mogelijkheid om een duidelijk beeld te krijgen van wat u nu eigenlijk aan hardware en software (nodig) hebt. U ontvangt een rapportage (schriftelijk en digitaal) van het geheel.

Opslag ICT apparatuur
Ook de opslag van uw ICT apparatuur kunnen wij voor u uit handen nemen, met duidelijke lijsten en eventueel een digitaal fotoalbum zodat u exact weet wat u nog heeft staan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via tel.: 075-6179078 (ook via WhatsApp) of via info@oostendorpverhuizingen.nl.