Bij de verhuizing van een bedrijf is het belangrijk dat de bedrijfsvoering zo kort mogelijk wordt onderbroken. Dat stelt hoge eisen aan de voorbereiding, uitvoering en nazorg van een verhuizing. Afhankelijk van de complexiteit en omvang van een bedrijfsverhuizing spreken we ook wel van een projectverhuizing. Oostendorp Verhuizingen is thuis in het verhuizen van bedrijven.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf om uw werkplekken, archief, machines en apparatuur of vertrouwelijke stukken te verplaatsen, verhuizen of op te slaan? Wat uw insteek ook is, u bent bij ons aan het juiste adres, wij zijn flexibel en denken graag met u mee

Veel ervaring in verhuizen in een zakelijke omgeving

Wij hebben een ruime ervaring met het verrichten van alle voorkomende facilitaire handelingen voor diverse bedrijven. De diensten die wij u kunnen leveren zijn zeer divers. Enkele voorbeelden zijn het verhuizen van werkplekken, het ophangen van tv’s of monitoren, werken met heftruck en hoogwerker, het verplaatsen van kluizen of het afvoeren of vernietigen van overtollig of afgeschreven materiaal en de opslag van bijv. kostbare apparatuur, u kunt uw bedrijfsverhuizing aan ons overlaten.

Ongeachte de omvang van uw bedrijf, u wilt dat de verhuizing goed en snel wordt uitgevoerd, zodat iedereen snel weer aan het werk is, in plaats van aan het in- en uitpakken. En dan hebben we het nog niet over de risico’s van medewerkers die zich letterlijk vertillen aan hun eigen dossiers. Doet u waar u goed in bent, verhuizen kunt u beter overlaten aan de Erkende Verhuizer.

Neemt u contact met ons op via WhatsApp of telefonisch: 0756179078 of via info@oostendorpverhuizingen.nl

We zijn al veel bedrijven van dienst geweest in de afgelopen jaren, hieronder een greep uit onze klanten: