ZAANDAM – Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni a.s. zal Oostendorp Verhuizingen uit Zaandam de kantoorverhuizing van I.S. Interned Services B.V verzorgen. Oostendorp Verhuizingen is een gerenommeerd Erkend Verhuisbedrijf uit Zaandam en heeft ruime ervaring met o.a. kantoorverhuizingen. Alles wordt in om de verhuizing snel en soepel te laten verlopen. In het verleden heeft dit verhuisbedrijf al meerdere verhuizingen voor IS verzorgd.

Interned Services behoort tot Nederland’s grootste service providers. Zij zijn de grootste op Microsoft technologie gebaseerde provider van Nederland. IS biedt oplossingen voor multinationals, maar ook voor de eenmanszaak. Oer-hollands, flexibel en altijd paraat. Het is nu nog gevestigd aan de Gorslaan 18 en gaat naar het nieuwe kantoor op de Wielingenstraat 23 te Purmerend. De verhuizing van het archief zal dan al zijn voltooid. Het nieuwe kantoorpand telt 4 verdiepingen; de binnenkant van het gebouw is ontworpen door interieurarchitect en fantast Michiel van Fastenhout uit Edam.

De bedoeling is dat er binnen 2 dagen diverse gebouwen overgebracht zullen zijn naar het nieuwe kantoorpand. De busbaan die langs het nieuwe gebouw loopt, zal gedeeltelijk worden afgesloten om een laad/losperron neer te kunnen zetten, zodat de spullen meteen uit de vrachtauto’s kunnen worden gereden. Er zullen in totaal 16 verhuizers 3 vrachtauto’s en een ladderlift ingezet worden bij deze verhuizing.